Even kennismaken

Leuk dat je bij ons langskomt! Wij zijn Marcel en Hella Rijsdijk. Voor Marcel is het nu 37 jaar geleden dat hij de Heere Jezus heeft leren kennen en voor Hella 30 jaar.
Vanaf het moment dat we tot geloof kwamen, kregen we onderwijs uit de Bijbel. Daardoor konden we groeien in geloof. We leerden op God te vertrouwen en Zijn woorden in praktijk te brengen. Dat ging en gaat met vallen en opstaan en door altijd weer terug te keren naar de basis: de Bijbel.

Door de jaren heen hebben we veel in de Bijbel gelezen en ‘gegraven’. We hebben ook onderwijs uit de Bijbel ontvangen van anderen en dat zelf weer uitgedeeld. En nu willen we daarvoor ook deze website gebruiken.

We geloven namelijk dat wat je ontvangt in het leven niet alleen voor jezelf is, maar juist om door te geven. Zo hebben we veel geleerd van andere christenen. Hun inzichten, levenslessen en hun wandel met God. Ons verlangen is dat wat God ons gegeven heeft ook tot zegen voor anderen zal zijn.

Zijn we er? Nog lang niet! We leren nog elke keer van onze fouten, maar we zijn op weg. Het belangrijkste is dat we niet opgeven en ons geloof behouden, door alles heen!

Als je vragen hebt over een van de onderwerpen, neem dan gerust contact met ons op via de chat of de mail.